Facebook button
Get Adobe Flash player

Műraszta

Bejelentkezés: nesta.haircoholic@gmail.com

műraszta

… befonható tincsek, copfok, pótrészek, parókák …

Síma hajadból lehet akár fenékig érő raszta hajat is kreálni, prémium minőségű műraszta tincsekkel!

Befonással kerül fel,  így bármikor károsodás nélkül megválhatsz a rasztáidtól.

Már több, mint 14  éve, kézzel készítjük a legjobb minőségű dreadeket, így ugyanazok a tincsek megfelelő kezelés mellett bármennyiszer felhasználhatók. Természetesen mindehhez I. osztályú, import, kanekalon műhajat használunk, ami egy akril alapú, szintetikus haj. Ha Neked is fontos a minőség és a szakértelem, válaszd az általunk készített rasztákat! :)

A frizurát 1,5-2 hónapig, de maximum 3 hónapig lehet hordani, utána a lenövés miatt le kell őket szedni, mert egyrészt elveszti az esztétikusságát, másrészt a szálak között növő babahajak összeakadnak a hajtöveiddel, emiatt rasztásodni kezdenek, amit nehéz lesz károsodás nélkül kibontani. Természetesen a leszedett tincseket bármikor vissza lehet tenni a hajtőre.

A frizura mosható, de nem festhető. De mivel alapból bármilyen színt választhatsz, nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne…

A tincsek lehetnek egyszínűek, átmenetesek, tricolor átmenetesek, átmenetes spirálosak, kevertek, harlequinek, spirálosak, twisterek, criss-cross-osak, hullámosak, kreppeltek, göndörek, mintásak… Vagy majdnem mind egyszerre… Gyakorlatilag kivitelezhető szinte bármi! :) Erről bővebben a “Típusok” menüpontban.

A szabványos tincsek 7-8 mm átmérőjűek (kb. ceruza vastag), és 45-50 cm hosszúak, de természetesen kérhetsz vastagabbat, hosszabbat/rövidebbet is, egyedi elképzeléseid alapján.

Egy teljes fejre átlagosan 100-120 tincset javaslunk, minél több, annál szebb, de kevesebbet is kérhetsz (a minimális rendelés 30 tincs). A vastagabb tincsekből természetesen elég kevesebb is. A vastagabb és hosszabb tincsekből pedig nem is javaslunk 80 tincsnél többet a súlya miatt.

A tincseket természetesen be is tudjuk fonni Neked, de igény szerint elküldjük postán is, vagy személyesen is átveheted.

Fontos tudnod, hogy a műraszták párban vannak, így csak páros számú (vagy egyágú) tincseket rendelj! Egyágú és duplavégű tincseket nem célszerű keverni, így pl, ha csak 1-1 tincset szeretnél mindkét oldalra egy bizonyos színből, akkor inkább a harlequint válaszd!

A befonás  ideje átlagos tincsmenniységnél (kb 100 tincs), dupla tincsek esetén  átlagosan 2-2,5 óra. Az egyágú tincsek befonása kétszer annyi időt vesz igénybe, ezért drágább is.

A raszták egyedi elképzeléseid alapján, rendelésre készülnek. Kézzel készítem őket, tehát a legjobb esetben is minimum 8-10  munkanap alatt készülnek el (ha épp van készleten az adott színekből és nincs más vendégem) De mivel nagyon sok a vendégem, nagy valószínűséggel inkább 3-6 hét lesz az átfutási idő. Tehát mielőbb foglalj időpontot, főleg, ha konkrét időpontra gyúrsz! :)

A felrakáshoz minimum 6 cm saját hajra van szükséged.

Ha szeretnél műrasztákat befonatni, írj a nesta.haircoholic@gmail.com címre!

Kérlek, írd le, hogy milyen színű, típusú, méretű tincseket szeretnél és melyikből mennyit!

FONTOS! A műraszta elkészítéséhez előleg szükséges, ami a végleges ár minimum fele. Ideadhatsz előre más összeget is (pl. ha nagyon tört összegre jön ki a fele) , vagy az egészet is. Természetesen az előleg levonódik a végösszegből és az átvételről elismervényt adok. Erre azért van szükség, mert ebből az összegből rendelem meg a hajad és biztosíték, hogy el is jössz megcsináltatni és nem fölöslegesen dolgoztam napokig.

Amennyiben a tincseket postán szeretnéd megkapni, akkor a teljes összeg és a postaköltség is előre fizetendő..

Fontos tudnod, hogy az időpontot csak akkor kaphatod meg fixre, ha már befizetted az előleget! A tincseidet is csak ekkor kezdem el készíteni. Erre azért van szükség, mert rengeteg munka van a műrasztákkal. Az előlegből rendelem meg az alapanyagot a rasztáidhoz, illetve biztosíték arra, hogy el is jössz a hajadért.

Az előleget banki átutalással/készpénzbefizetéssel vagy személyesen tudod eljuttatni Részletek e-mailben: ildi@haircoholix.com!

Ha kifizetted az előleget, de meggondolod magad, vagy csak egyszerűen szó nélkül el sem jössz, akkor az előleget nem áll módomban visszaadni. Tincseidet ez esetben 5 munkanapig áll módomban őrizni, ennek letelte után eladom másnak. Ha valami közbejön, és erről előre (!) értesítesz, akkor elnapolhatjuk, ebben az esetben nincs semmi probléma. Ha már ajánlottam egy leghamarabbi lehetséges időpontot, de lassan utalsz vagy még gondolkodsz, és közben valaki más lefoglalja, akkor arról az időpontról lecsúszol.

 

Copfok

műraszta copf

Ha csak néhány alkalomra szeretnél műrasztát, akkor a copfot ajánlom.

Ezek gumira fűzött tincsek, amiket bármikor szaktudás nélkül felrakhatsz / leszedhetsz magadnak. Sajnos ehhez elengedhetetlen, hogy kicsit hosszabb hajad legyen, mert a copfot a kontyszerűen felcsavart saját hajadra kell rátenni. Dupla copfoknál átlagosan kb. 40-40 tincs javasolt, szimplánál 70-80 tincs.

 

Kövess minket a Facebookon! Katt ide és like! :)

Szolgáltatásaink